Hud de iarna cu instalatie

Acesta este un hud facut special pentru perioada iernii. Acest hud modifica minimap-ul, fontul, harta, partea din dreapta sus (fist-ul) si tinta. Cu acest hud o sa aveti o caciula care-si schimba constant culoarea si o instalatie langa minimap care se aprinde/stinge.

   

Pentru alte moduri de iarna folositi meniul de cautare (click aici) sau categoria de iarna. link-ul de descarcare este la sfarsitul articolului.

instalare hud de iarna

Acest mod necesita CLEO, SAMPFUNS si modloader instalate in joc. Descarca CLEO si modloader de aici (click). Pentru a le instala extrageti arhiva in folderul jocului (cum? poza aici), acolo de unde deschideti SAMP sau GTA SA. (!) Daca aveti si alte moduri deja instalate in joc, cel mai probabil le aveti deja instalate .

Acest mod necesita SAMPFUNCS.asi. Descarca SAMPFUNCS de aici (click).

Dupa ce ati descarcat modul din link-ul de mai jos, copiati tot ce e in arhiva sau extrageti arhiva in folderul jocului, acolo de unde deschideti SAMP sau GTA San Andreas.
autor hud: moduri.ro

Descarca hud cu instalatie

Adaugă la favorite legătură permanentă.

9 Comentarii

  1. Salut, care este enbul folosit in aceasta poza? Am vazut modpacku ca il pui la 350 likes dar enbul ni-l poti da?

  2. link de la carhp de deasupra hp-ului?

  3. coe ai car hp pe yt sau daca vr cauta pe moduri.ro

  4. Am o problema cu hud-ul, daca nu am nicio arma in mana in loc de pumn acolo in dreapta sus apare un patrat alb, ce pot sa fac? dac dezinstalez modul tot e acolo

    • Salut, am avut și eu problema aceea, am șters moonloader-ul. Doar fișierul moonloader.asi, după care a dispărut pătratul alb dar nu mai e nici căciula aia „rainbow”. Am intrat cu Magic.txd in „hud” si am pus eu alt fist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *